Automotive en Transport

kunststof coating automotive en transport

Kunststof coating voor automotive en transport.

De automotive en transport sector kent een aantal zeer specifieke eisen. De coating moet een naadloze, waterdichte, slijtvaste en elastische bescherming kunnen bieden.Met een zeer hoge corrosie- en chemische weerstand. Het moet duurzaam en onderhoudsarm zijn. Geluidsreducerende eigenschappen hebben. En u wilt uw voertuig zo snel mogelijk weer in gebruik kunnen nemen.

Polyurea en Polyaspartic maakt het mogelijk dat u binnen een afzienbare tijd weer de
beschikking heeft over u voertuig. De snelle droogtijd maakt dit mogelijk. Het is direct weer in gebruik te nemen en na circa 24 uur volledig chemisch en mechanisch belastbaar. Met aanzienlijke laagdiktes van over een centimeter kunnen zelfs de meest slijtage gevoelige oppervlaktes beschermt worden. Denkt hieraan kiepwagens, laadkleppen en vrachtwagenvloeren. Een naadloze, waterdichte, slijtvaste en elastische afwerking. Daarnaast biedt een polyurea geluidsreducerende eigenschappen. Hiermee voldoet u aan de Pieknorm.

Urethaan is een 100% UV-stabiele coating en hoeft bij de lichtere kleuren dus niet met een topcoat verzegelt te worden. Het kan in elk gewenste kleur(ook metallic) gespoten worden. Dit zorgt voor een volledig op kleur afwerking zonder extra kosten. Het product kent wel een langere droogtijd tav volledige mechanische- en chemische belasting.

Overige coating producten: Daarnaast werken wij met een diversiteit aan coating producten die kunnen bijdrage aan de bescherming van objecten en middelen binnen deze sector.

Daarnaast bieden wij nog verdere bescherming van pickup en (bedrijfs) wagen. Hier voor gaat u naar onze 4YourCar afdeling.

kunststof coating pick-up

Pick-Ups

kunststof coating bedrijfswagen

Bedrijfswagens

kunststof coating caravan en camper

Caravans & Campers

kunststof coating paardentrailer

Paardentrailers

kunststof coating keeper

Kippers

kunststof coating laadvloer

Laadvloeren

kunststof coating Laadklep

Laadkleppen

kunststof coating carrosserie

Carrosserie

kunststof coating Chassis

Chassis

kunststof coating onderdelen

Onderdelen

kunststof coating Overige

Overige

 

 

 

 

 

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail