BEDRIJFSINFORMATIE

WIE ZIJN WIJ?

Poly4U.

Poly4U is een jong maar ervaren bedrijf. Opgericht in 2015 door Erik Keereweer, gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van verantwoorde hoogwaardige en duurzame kunststof coating systemen. Met in het bijzonder de applicatie van polyurea en polyurethaan aan de hand van de hotspray-techniek. Daarnaast werken wij met een ruim assortiment kunststof coating producten zoals polyaspartic, urethaan en epoxy`s. Toepasbaar o.a op beton, metaal, staal, rvs, aluminium, hout, polyester, eps, schuim en kunststoffen.

Wij zijn actief in de verschillende sectoren en beschermen/conserveren allerlei soorten objecten en middelen. Het Bedrijf kent 5 werkgebieden:kunststof coating - bouw en industrie

 • Automotive en Transport
 • Maritiem en Offshore
 • Bouw en Industrie
 • Wonen en Design
 • EPS 3d en Thema industrie

Elk werkgebied kent zijn specifieke eisen. Zo werken wij met producten die in het bezit zijn van een keurmerk voor bv drinkwater en/of brandwerendheid. Geluidsreducerende coatings die voldoen aan de pieknorm. Maar bv ook producten die zeer hoge chemische weerstand bieden tegen chemicaliën of juist vuil afstotende eigenschappen bieden voor de voedsel en warenindustrie. Anti-statische coating voor toepassingen waar explosie gevaar heerst. Wij bieden nagenoeg voor elke toepassing de juiste oplossing.

Er is een constante ontwikkeling van nieuwe of verbeterde coating producten. Daar is waar Poly4U zich onderscheid. Altijd opzoek naar verbeteringen op het gebied van product en applicatie techniek. Wij zijn niet gebonden aan een merk of specifieke coating. Wij kijken naar de toepassing met de daarbij horende specifieke wensen van de klant.

Als applicatie specialist is Poly4U vanaf het beginstadium nauw betrokken bij ontwerp en kunststof coating polyurea supportadvies. Dit vinden wij dan ook een minimale vereiste voor een goede samenwerking. Dit vooral omdat de applicatie van onze producten zeer specifieke eisen/voorwaarden kent. Zo is bv de voorbereiding van de ondergrond 1 van de allerbelangrijkste aspecten in het applicatie proces. WIj kunnen u adviseren en begeleiden zodat mogelijke problemen vooraf kunnen worden uitgesloten. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

4YourCar.

4YourCar is onderdeel van Poly4U. Een aparte afdeling binnen de organisatie die zich richt op de bescherming van uw voertuig. Wij beschermen wat voor u kostbaar is.

kunststof coating polyurea bedrijfswagen4YourCar richt zich met name op de pick-up en bedrijfswagen markt. Door middel van onze
coating systemen kunnen wij carrosserie en chassis als geen ander beschermen. Een naadloze, slijtvaste, waterdichte afwerking voor bijvoorbeeld de laadruimte van uw pick-up of bedrijfswagen. Onze coating kan roestvorming en/of osmose velen male langer tegengaan dan welk ander product dan ook

Pick-up: Wij kennen de pick-up markt als geen ander. In Nederland is de afzetmarkt voor pickups in vergelijking met de rest van Europa, niet heel groot. Dit komt vooral door de fiscale nadelen voor particulieren. Voor bedrijven zijn er echter voordelen te behalen. De markt in Nederland is daarom uniek te noemen, daar er speciaal voor de Nederlandse markt grijs kenteken modellen worden gefabriceerd. Het feit dat de verschillende merken deze modepick up kunststof coating polyureallen fabriceren kunt u zelf nagaan dat deze afzetmarkt groeiende en winstgevend genoeg is. Volkswagen en Isuzu komen zelfs met de Double Cabine verlengde versies voor hun pick-up modellen. Ook wordt de Nissan Navara DC in Nederland verlengd om grijs-kenteken te mogen voeren. Voor deze modellen zijn accessoires tbv de laadruimte nagenoeg niet verkrijgbaar. Dit omdat de afmetingen van de laadruimte zijn aangepast. Hier springt 4YourCar op in. Wij bieden een unieke lijn op maat gemaakte producten voor ELKE pick-up op de Nederlandse markt. Aluminium linings, hardcovers, ladderrekken, opbergboxen ect. Daarnaast bieden wij een breed assortiment accessoires aan. Van roll-cover tot bedslider. Van style-bar tot steenslag bescherming. Voor een totaal pakket aan beschermde producten voor uw pickup bent u bij 4YourCar op het juiste adres.

Bedrijfswagen: De bedrijfswagen is in Nederland niet meer weg te denken. In 2014 werden er bedrijfswagen kunststof coating polyureabij het RDW meer dan 50.000 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd.  4YourCar biedt voor deze voertuigen de ultieme laadruimte bescherming. Wij verzorgen het gehele proces. Van betimmering tot het spuiten van de laadruimte. Een slijtvaste , naadloze,  waterdichte oplossing voor uw bedrijfswagen. Van enkel een gecoate vloer, tot half-hoog of geheel in de coating. Daarnaast leveren wij nog  style-bars en steenslag bescherming om uw bedrijfswagen nog verder te beschermen.

4yourcar is altijd opzoek naar nieuwe producten die kunnen bijdrage aan verdere bescherming van uw voertuig. Wij raden u daarom aan onze site nauwlettend in de gaten te houden. Our care is to protect it!!!!

Alles op een rij:

 • Polyurea of urethaan coating voor pick-up en bedrijfswagen
 • Aluminium Linings en accessoires voor pickup en bedrijfswagen
 • Bedrijfswagen betimmering en coating
 • Roll-coversSamson_aluminium_lining_and roll cover
 • hard-covers
 • Hard Tops
 • Style Bars
 • Plastic liners voor interieur en exterieur
 • Pickup Accessoires zoals bed extenders en bedsliders

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail