Bouw en Industrie

 Kunststof Coating Bouw en industrie

Kunststof coating voor bouw en industrie

De bouw en industrie sector kent een aantal zeer specifieke eisen. Het gaat veelal om een naadloze, waterdichte, slijtvaste afwerking, welke duurzaam- en onderhoudsarm moet zijn. Al dan niet met specifieke eisen ten opzichte van brandgevaar en met gebruik van drinkwater. Elasticiteit is nodig voor de zettende ondergronden. Treksterkte van de coating speelt hierbij een belangrijke rol. Ook zijn de voorbereidingen ten aanzien van de ondergrond wat specifieker. In de bouw is vocht in beton ondergronden zeer aannemelijk. Ook zijn er in buitenprojecten temperatuur wisselingen die zorgen voor damp ontwikkeling op de ondergronden. Het zgn. dauwpunt. Het mag duidelijk zijn dat er rekening gehouden moet worden met deze bijkomende factoren. In de industrie speelt de chemische weerstand vaak een grotere rol.

Polyurea en Polyaspartic. Het volgt de ondergrond naadloos, kent een hoge elasticiteit en is daardoor scheur overbruggend. Extreem slijtvast en krasvast. Dan wel brandvertragend en geschikt voor drinkwatervoorzieningen. Met een gladde afwerking of juist een anti-slip/structuur (af)werking. Verder heeft het een zeer hoge chemische weerstand. Polyurea is relatief ongevoelig voor vocht in vergelijking met andere coating soorten. Met de juiste voorbereiding hecht het nagenoeg op alle soorten ondergronden.

Ander coating producten.  Daarnaast werken wij met een diversiteit aan coating producten die kunnen bijdrage aan de bescherming van objecten en middelen binnen deze sector. Polyurethaan en epoxy zijn uitermate geschikt als lak/ topcoat afwerking daarnaast worden ze toegepast als zelf egaliserende vloerafwerking.

kunststof coating betonmal

Betonmallen

kunststof coating buitengevel

Buitengevels

Kunststof coating blob architectuur

Blob-architectuur

kunststof coating Vloeren

Vloeren

kunststof coating wanden

Wanden

Kunststof coating industriële objecten

Industriële objecten

Infrastructuur

kunststof coating containers

Containers

Kunststof coating Zwembaden

Zwembaden/Vijvers

kunststof coating Wateropslag

Wateropslag

kunststof coating Daken

Daken

Overige

Overige

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail