Chemisch bestendige coating

Chemisch bestendige coating – Chemisch resistentie is de mate waarin een coating bestand is tegen een bepaald medium. Chemisch bestendige coatingHierbij hebben concentratie van chemische stoffen en temperatuur van het medium een grote invloed.De chemische resistentie is van belang in nagenoeg alle omstandigheden. Eenvoudige schoonmaakmiddelen bevatten vaak al chemische (oplos)middelen die het oppervlakte kunnen aantasten. Een coating zal dus altijd een bepaalde mate van chemische weerstand kennen. Wanneer er sprake is van een constante blootselling aan chemische middelen dan moet er gekozen worden voor hoogwaardige coating welke op langer termijn het beste blijft presteren. Er zijn duidelijke specificaties die aangeven in hoeverre een coating resistent is voor een bepaald medium.

Chemisch bestendige coating

Poly4U zorgt voor de juiste coating bij de juiste toepassing. Een polyurea (hotspray) coating kent van nature is zeer goede chemische bestendigheid. Daarnaast zijn er nog varianten die een nog hogere chemische bestendigheid kennen. Wij kijken naar de toepassing met de daarbij horende specifieke wensen van de klant.

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail