TECHNIEK EN APPLICATIE SUPPORT

Poly4U heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de applicatie van verschillende soorten polymeren.

HOTSPRAY:

Ons specialisme is de applicatie van polyurea/polyurethaan aan de hand van de hotspray exp2_2techniek. Er wordt bij deze techniek gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur die vraagt om veel kennis en ervaring. Ook is de aanschaf van zo`n machines een grote investering. Het weerhoudt veel bedrijven om deze stap te maken, ondanks zij vanuit hun klantenkring genoeg aanvraag hebben. Weinig ervaring en de hoge-opstartkosten brengt  te veel risico`s met zich mee.
Poly4U kan u op verschillende manieren bijstaan . Wij zijn bereid uw bedrijf tegen goede voorwaarden te helpen. Wij bieden u een pakket mogelijkheden. U bepaald wat wij doen.

Er zijn mogelijkheden onder dealerschap. Waarbij wij uw bedrijf begeleiden en blijvend ondersteunen. Het doel is dat u uiteindelijk geheel zelfstandig wordt. U werkt met onze Tuffx producten, welke garantie bieden voor de beste kwaliteit.

U kunt er ook voor kiezen om de applicatie door ons te laten uitvoeren. U houdt een project DSC03406geheel in eigen hand,  Wij vertellen u hoe de ondergrond moet worden voorbereidt en komen DSC01217ter plaatsen de spuitwerkzaamheden uitvoeren. Vooraf een duidelijke afgesproken prijs, geven u een duidelijk inzicht in de uit eindelijke verdiensten.

 

 

COLDSPRAY:

Naast deze hotspray techniek houdt Poly4U zich bezig met de applicatie van urethaan aan de hand van de coldspray techniek. Deze techniek is veel toegankelijker en de opstart-kosten zijnpressure-tank vele male lager dan die van een hotspray-coating. Een urethaan bied nagenoeg de zelfde specificaties als een polyurea. In veel gevallen is het zelfs veel sterker. Het kent wel een langere droogtijd en het bezit een lage dosis oplosmiddelen. Mochten de opstart-kosten van een hotspray-coating u tegen staan en/of wilt u de risico`s beperkt houden.  Dan zijn onze cold-spray coatings een prima alternatief. Wij bieden u een compleet pakket onder dealerschap.

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

Facebooktwitterlinkedinmail