Wonen en design

Kunststof Coating wonen en design

Kunststof coating voor wonen en design.

De woon en design sector kent een aantal zeer specifieke eisen. Het gaat veelal om een naadloze, waterdichte, kras/slijtvaste afwerking, welke duurzaam en onderhoudsarm moet zijn. Al dan niet met specifieke eisen ten opzichte van brandgevaar en het gebruik van drinkwater. Elasticiteit is nodig voor de zettende ondergronden. Treksterkte van de coating speelt hierbij een belangrijke rol. De mogelijkheden met onze coating producten zijn eindeloos.

Polyurea en Polyaspartic. Het volgt de ondergrond naadloos, kent een hoge elasticiteit en is daardoor scheur overbruggend. Extreem slijtvast en krasvast. Dan wel brandvertragend en
geschikt voor drinkwatervoorzieningen. Met een gladde afwerking of juist een anti-slip/structuur (af)werking. Verder heeft het een zeer hoge chemische weerstand tegen bv chloor en schoonmaakmiddelen. Het geeft u design objecten een exclusieve uitsraling.

Ander coating producten.  Daarnaast werken wij met een diversiteit aan coating producten die kunnen bijdrage aan de bescherming van objecten en middelen binnen deze sector. Polyurethaan en epoxy zijn uitermate geschikt als lak/ topcoat afwerking daarnaast worden ze toegepast als zelf egaliserende vloerafwerking.

Kunststof Coating Vloeren

Vloeren

Kunststof Coating Wanden

Wanden

Kunststof coating interieur

Interieur

Kunststof Coating Meubels

Meubels

kunststof coating badkamer

Badkamers en Toiletten

kunststof coating kunst en design

Kunst en Design objecten

Overige

Overige

 

 

 

 

 

 

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail