Anti roest coating

Anti roest coating – Roestvorming ook wel corrosie genoemd is de scheikundige aantasting van materialen doordat hun omgeving op ze inwerkt.anti roest coating De bekendste soorten corrosie zijn de aantasting van metaaloppervlakken door zuurstof en water in de lucht, zoals het roesten van ijzer en het groen uitslaan van koper. Ook in een waterig milieu en bij hoge temperatuur kan corrosie optreden en het kan ook keramische materialen en kunststoffen betreffen. Corrosie brengt veiligheidsrisico’s (falen van dragende constructies) en grote kosten met zich mee.

Anti roest coating

Een polyurea hotspray coating is een kunststof coating, het biedt een uitstekende duurzame bescherming. Met de grote laagdiktes en lage doordringbaarheid gaat het osmose en roestvorming vele male langer tegen dan de traditionele systemen. Het wordt toegepast op allerlei soorten opjecten en middelen binnen de verschillende sectoren:

  • Automotive en Transport – pickup, bedrijfswagens, laadruimtes, laadvloeren, laadkleppen, kippers, carrosserie en chassis
  • Maritiem en Offshore – Scheepsdekken, bootrompen, ankerbakken, windmolens, booreilanden, objecten en constructies
  • Wonen en Design – vloeren, wanden, badkamers, toiletten, kunst en design objecten
  • Bouw en Industrie –  vloeren, wanden, buitengevels, containers, objecten en constructies
  • Eps en Thema-industrie – reclame objecten, standbouw, hekwerken, objecten en constructies

Daarnaast bied een polyurea hotspray een hoge elasticiteit, is slijt- en krasvast, bestand tegen chemicaliën en bovendien geluidsreducerend en onderhouds-arm.

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail