Meubels

Gespoten kunststof coating voor meubels.

Een hotspray coating zorgt voor een naadloze, waterdichte, slag- en stootvaste bescherming. Het geeft designers een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Wij maken van elke vorm/ontwerp kunststof coating polyurea tafeleen naadloos geheel. De coating hecht met een juiste voorbereiding op nagenoeg alle soorten ondergronden. Op o.a Hout, staal, rvs, aluminium, (piep)schuim en de meeste kunststoffen. Met de elastische eigenschappen is het uitermate geschikt voor zettende ondergronden. Het is enorm sterk, scheurt en/of breekt niet. Het geeft meubels een exclusieve uitstraling.

Applicatie:

Een hotspray coating kent vele soorten variërend van licht, flexibel en zacht materiaal tot sterk, stevig en stijf en allerlei tussen vormen. zo bieden wij nagenoeg voor elke toepassing de juiste oplossing. Van strakke, gladde, hoogglans afwerking. Tot een levendige, gestructureerde, matte afwerking. Beschikbaar/afgewerkt in elk gewenste kleur.

Exclusief en trending

“The only limitation is your imagination” . Het is aan de ontwerper de mogelijkheden van een hotpray coating te ontdekken. De coating zelf kent eigenlijk geen beperking. Combinaties tussen materialen is geen enkel probleem. Juist een elastische, verende ondergrond of juist een stevige, harde ondergrond. Het is allemaal mogelijk en maken het product trending topic. Een exclusieve uitstraling voor binnen en buiten meubels.

 

Buitenstoel

Rijmeubel

Chesterfield (18 van 23)

Chesterfield

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail