Slijtvaste coating

Slijtvaste coating – Slijtvast betekent; wat in grote mate bestand is tegen slijtage. Een polyurea (hotspray) coating is uitermate geschikt voor oppervlaktes die slijtage onderhevig zijn. Met laagdiktes van over een centimeter is het de beste oplossing voor slijtage gevoelige oppervlaktes.

Slijtvaste coating

Sommige oppervlakte worden dag in dag uit aan slijtage onderworpen. Een slijtvaste coating biedt in zulke gevallen een juiste oplossing. Ondanks de meeste coating systemen een bepaalde mate van slijtvastheid bezitten zal er bij constante belasting altijd een zekere slijtage plaatsvinden. Alleen een slijtvaste coating is in zulke gevallen vaak niet
Slijtvaste Coating voldoende. Door gebruik van een polyurea hotspray coating kunnen laagdiktes van over een centimeter bereikt worden.Hierdoor wordt een mate van slijtage toelaatbaar. Door de snelle droogtijd tijdens het applicatie proces is dit zowel voor de horizontale oppervlaktes als wel voor de verticale oppervlaktes mogelijk. Poly4U werkt met een aantal extreem slijtvaste hotspray coatings geschikt voor allerlei soorten objecten en middelen.

o.a toepasbaar op laadvloeren, laadruimtes, laaddocks, laadbak, laadkleppen, kippers, kiepwagens, machines,

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail