Zwembad en Vijver Coating

Zwembad en Vijver Coating;  Kunststof Coating t.b.v Zwembaden en/of vijvers hebben een aantal zeer specifieke eisen. Een hotspray polyurea is uitermate geschikt voor wateropslag toepassingen. Drinkwater gecertificeerd

Zwembad en Vijver Coating

Er is een constante blootstelling aan UV-licht, chloor, waterdruk en temperatuur verschilZwembad en Vijver Coatinglen. De voorbereiding van de ondergrond is een van de belangrijkste aspecten voorafgaande aan het applicatie proces. De ondergrond mag bv niet meer dan 5% vocht bevatten. Doordat zwembaden en/of vijvers vaak op grondwater niveau liggen blijft de ondergrond vaak ook na het applicatie proces beïnvloedbaar.  Samen met de constante temperatuur verschillen en waterdruk aan de binnenzijde en buitenzijde van het zwembad is het gebruik van een juist coating systeem essentieel. Onze hotspray coating systemen zijn uitermate geschikt voor de afwerking van zwembaden en/of vijvers. Met een lage doordringbaarheid, goede chemische weerstand en een relatief hoge vocht tolerantie tijdens applicatie is het met een juiste voorbereiding de duurzaamste oplossing voor wateropslag toepassingen.

Coating systemen voor zwembaden en/of vijvers zijn onder te verdelen in:

  • Onderhoud/renovatie
  • Nieuwbouw.

      

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

Facebooktwitterlinkedinmail