BEDRIJFSFACILITEITEN

Hotspray-machine: Glasscraft MH MH-IIIsysteem is de nog steeds een werkpaard  voor hoge-druk schuim en elastomeer coatings. Deze  is zo geconfigureerd dat hij zowel op locatie als in de fabriek ingezet kan worden. Maximum Output : 45 lbs / min ( 20 kg / min ) Max werkdruk: 3000 psi ( 207 bar) • 7,5 pk Hydraulic Power Pack. • Efficiënte 5 ” pompslag werkt langzamer voor minder slijtage en afdichting onderhoud downtime. • Grote vloeistof secties pompen 1 liter in 16 slagen en heeft de capaciteit aan de pomp meer dan 5 liter per minuut . • Krachtige 14.000 totale watt primaire kachels zorgen voor meer dan 120º T. Meer als 90 meter verwarmde slang aan te koppelen. Ook moeilijk bereikbare plekken komen zo binnen handbereik.

 

Str1432286566336aalmachine: Wij hebben de beschikking over een straal unit. Voor optimale hechting op staal, rvs en aluminium is het stralen een noodzaak. Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Mobiel Unit: Wij beschikken over een mobiele DSC01217unit zodat wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn. Een compleet systeem met compressor, luchtdroger en een 2 componenten hoge druk machine. Wij beschikken ook nog over een professionele aggregaat welke kan worden ingezet als er op locatie geen krachtstroom voorhanden is

Facebooktwitterlinkedinmail