Thema industrie & 3d EPS

Kunststof coating 3d eps en thema industrie

Kunststof coating voor de thema industrie – EPS Piepschuim.

De thema en 3d EPS sector kent een aantal zeer specifieke eisen. Het gaat veelal om een naadloze, waterdichte, harde coating die het kwetsbare (pieps)chuim beschermt tegen stoten, krassen en/of slijtage. Het vormt een harde huid, welke ideaal is te bewerken. De laagdikte en de soort coating bepaald uit eindelijk de mate van bescherming. Brandvertragend of hoge chemische weerstand hoort tot de mogelijk heden. De meeste hardcoats worden afgewerkt met een kras en slijtvaste  topcoat. Elke vorm is mogelijk, het brengt een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

thema industrie - eps piepschuimUit (piep)schuim blokken maar ook MDF en andere kunststoffen worden met behulp van een cnc freesbank allerlei vormen gefreesd. Poly4U zorgt ervoor dat deze modellen worden voorzien van een harde, stoot- en kras vaste buitenlaag. Af te werken in elk gewenste kleur.

Thema industrie – EPS Piepschuim

Polyurea(hotspray): Een polyurea is in sommige gevallen een goede keus. De hardheid en laagdikte bepaald de mate van bescherming. De gemiddelde reactietijd zorgt ervoor dat het product minder vloeit en dus niet echt glad wordt.  Ook laat een polyurea zich minder goed schuren.

Polyurethaan(hotspray): Een polyurethaan is in sommige gevallen een goede keuze. De hardheid em laagdikte bepaald de mate van bescherming. Het is een relatief goedkoop product. Echter is een polyurethaan hotspray breekbaar. En is dus niet geschikt voor zware belasting

Hybride (polyurea/polyurethaan): Het beste van beide werelden maakt dit product uitermate geschikt voor (piep)schuim maar ook andere toepassingen, Met een reactie tijd van zo`n 10 tot 20 seconden heeft het ideale vloei eigenschappen en is het materiaal zeer goed schuurbaar. De hardheid en laagdikte bepalen de mate van bescherming.

De topcoat/ lak afwerking verschilt per project

kunststof coating reclame objecten

Reclame objecten

Kunststof coating mal

Mallen

kunststof coating prototypes

Prototypes

kunststof coating kunst en design

Kunst en Design

kunststof coating meubels

Meubels

kunststof coating replica

Replica’s

kunststof coating standbouw

Standbouw

kunststof coating thema industrie

Thema Industrie

Architectuur

Overige

Overige

 

 

 

 

 

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

 

Facebooktwitterlinkedinmail