Maritiem en Offshore

Kunststof Coating Maritiem en offshore

Kunststof coating voor Maritiem en Offshore.

De Maritiem en Offshore sector kent een aantal zeer specifieke eisen. Het zeeklimaat heeft veel invloed op zijn omgeving. Het vraagt om duurzame, waterdichte, onderhoudsarme coating producten die weerstand kunnen bieden tegen alle (weers)invloeden van buitenaf.

Polyurea en Polyaspartic: is uitermate geschikt voor het zee klimaat. 100% waterdicht en een
hoge chemische weerstand tegen bv zeewater. Het kan osmose/corrosie velen malen langer tegen houden dan welk ander product dan ook. Het heeft een zeer lage doordringbaarheid. Met de juiste voorbereiding hecht het op nagenoeg alle soorten ondergronden. Een zeer duurzame, onderhoudsarm coating met anti-slip afwerking voor scheepsdekken, extreem slijtvaste, 100% waterdichte afwerking voor bv. offshore materialen. Polyurea heeft als bijkomend voordeel dat u het te spuiten object in afzienbare tijd weer in gebruik kan nemen.

Overige coating producten: Daarnaast werken wij met een diversiteit aan hoogwaardige coating producten die kunnen bijdrage aan de bescherming van objecten en middelen binnen deze sector.

Kunststof coating Scheepsdek

Scheepsdekken

Kunststof Coating Bootromp

Bootrompen

Kunststof Coating Offshore

Offshore

Kunststof Coating Fenders

Fenders

Overige

Overige

 

 

 

 

 

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail