Categoriearchief: BLOG

badkamer coating

Badkamer Coating

badkamer coatingBadkamer Coating – Op zoek naar een goede coating voor de vloer en wanden van uw badkamer? Poly4U is gespecialiseerd in een kunststof afwerking voor badkamers en toiletten.

Een ruimte waterdicht maken is vaak een niet eenvoudige en dure aangelegenheid. De
aanschaf van materialen is vrij kostbaar en het aanbrengen op zich, kost veel tijd en energie.  Er zijn diverse manieren waarop u een bepaalde ruimte of oppervlak waterdicht kan maken. Wij verzorgen voor u het gehele proces.

PU OF EPOXY WANDCOATING EN VLOERCOATING

Elastische 2-componenten polyurethaan of epoxy coating. Op kleur of transparant. De sterke, vloeistofdichte en elastische laag … Lees meer >>

De IJssel Coatings

De IJssel Coatings is producent van 2-componenten materialen: producten op basis van epoxy, polyurethaan en onverzadigde polyesterharsen. Al vanaf de jaren ’30  produceren en distributeren zij producten voor de professionele- als wel voor de particulieren markt. Veelal toegepast in o.a de jacht- en carrosserie bouw en de vezelversterkte kunststof coating industrie.

Producten voor vezelversterkte kunststoffen en een assortiment van twee componenten coatings en lakken voor nieuwbouw, reparatie Rating en onderhoud! Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van coatings en materialen voor bescherming en verfraaiing vindt in De IJssel Coatings de partner bij uitstek.

De IJssel Coatings Verf materialen

Lees meer >>