Kunststof Coating Offshore

Kunststof coating offshore

Gespoten kunststof coating voor de offshore sector.

In de offshore-industrie worden allerlei soorten objecten en middelen bloot gesteld aan extreme weersomstandigheden en er is een verhoogd risico op corrosie door het zeeklimaat. Daarbij moeten de installaties beschermd worden tegen eventuele branden die enorm hoge temperaturen kunnen bereiken. Er gelden in deze industrie dan ook zeer hoge veiligheidsstandaarden waarbij certificatie`s zijn vereist.

Kunststof Coating Offshore

Een polyurea hotspray is uitermate geschikt voor de offshore sector.  Met de relatief grote laagdiktes en lage doordringbaarheid gaat het roest en/of osmose vele male langer tegen dan de traditionele  coating systemen. Duurzaam en onderhoudsarm

Het hecht nagenoeg op alle soorten ondergronden en is daardoor breed toepasbaar.Zeer sterk, elastisch, slijt-, kras- en stootvast. Met zeer hoge thermische en chemische bestendigheid. O.a uitvoerig getest en gecertificeerd voor brandwerendheid(tot 120min.), geluiddemping(pieknorm), chemische bestendigheid(zeewater), antistatisch(explosiegevaar) en drinkwater. Als bijkomend voordeel is het gespoten object in afzienbare tijd weer in gebruik te nemen. En na circa 12 uur volledig mechanisch en chemisch belastbaar.

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen of werkgebieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Ga naar onze facebook pagina voor de laatste updates.

 

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail