Kunststof Coating paardentrailer

kunststof coating paardentrailer

Gespoten kunststof coating voor paardentrailers

Een polyurea hotspray coating biedt een complete oplossing voor paarden trailers. Extreem sterk, elastisch, slijt-, kras- en stootvast. De coating zorgt voor een naadloze, waterdichte ruimte welke makkelijk is te onderhouden. De hoge thermische en chemische bestendigheid maakt het resistent tegen urine en ontlasting. De geluiddempende en elastische eigenschappen zorgen niet alleen voor geluidsreductie, de coating heeft hierdoor een zgn indruk waarde (uitgedrukt in Shore) wat er voor zorgt dat het paard zich zelf niet kan beschadigen door het vallen of stoten. Daarnaast zorgt de nevelstructuur voor een antislip werking.

Applicatie:

Polyurea hecht op nagenoeg alle ondergronden; oa metaal, aluminium, hout en polyester. Na stralen, schuren en primeren worden alle naden en kieren gekit.
3 tot 5mm coating op de vloer, wanden en/of  klep van de paardentrailer. Naar gelang de wens van de klant. Beschikbaar in diverse kleuren, eventueel afgewerkt met antislip werking

Kunststof Coating paardentrailers

Veilig en onderhoudsarm

Een uiterst veilig, duurzame en onderhoudsarme bescherming. Oplosmiddelvrij, geurloos en voldoet aan de HACCP norm welke wordt gebruikt voor voedselveiligheid

Een kunststof coating van Poly4U is een totaal concept wat de waarde vermindering van uw paardentrailer zal tegen gaan. Het biedt uw laadruimte een levenslange bescherming.

Voor een algemeen overzicht ga naar de verschillende kunststof coating toepassingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail