Kunststof Coating Pick up


kunststof coating pick upGespoten kunststof coating voor pick-up

Onze hotspray/coldspray coatings zijn naadloos, waterdicht, elastisch, slijt- en krasvast. Het is daadwerkelijk de beste bescherming voor een (pickup) laadbak. Met de relatief grote laag diktes kunnen wij carrosserie en chassis als geen ander bescherming bieden. Het geeft een hoge chemische weerstand en kan osmose en/of roestvorming vele male langer tegen gaan dan welk ander product dan ook.

Applicatie:

Pickup-kunststof coating-polyurea hotspray 10Na het afplakken en voorbereiden van de ondergrond wordt op de vloer circa 3mm en op de
zijwanden circa 1,5 mm coating aangebracht. Bovenranden en achterklep worden als optie mee gespoten. Na dat de laagdiktes bereikt zijn wordt het geheel  afgewerkt met een nevel structuur. Dit zorgt voor een fabriek-af eind resultaat.

Kunststof Coating voor Pick-up

Compleet en duurzaam

In tegenstelling tot de drop-in liner bieden onze kunststof coatings een permanente duurzame bescherming. Bijkomende voordelen zijn; de een anti-slip werking welke zorgt dat de eventuele lading niet gaat schuiven. En de geluid reducerende eigenschappen die zorgt voor het dempen van het oppervlakte geluid.

Een kunststof coating van Poly4U is een totaal concept wat de waarde vermindering van uw voertuig zal tegen gaan. Het biedt uw laadruimte een levenslange bescherming.

Kunststof-coating-strooiwagen-polyurea-hotspray 4

 Strooiwagen

Kunststof-Coating-Polyurea-Land-Rover-Defender 8

Land Rover Defender 130 

Dodge Ram 1500 Laadbak Coaten 17

Dodge Ram 1500

kunststof coating pickup

Volkswagen Amarok

Voor meer informatie gaat u naar onze 4YourCar afdeling of u kunt contact met ons opnemen.

<< Terug

Facebooktwitterlinkedinmail