EPS polyurea Complex compound

Complex Compound Piepschuim Blokken Coaten

EPS polyurea Complex compoundIn opdracht van kunstenaar Robert van der Horst van vluchtige bouwwerken hebben we een groot aantal EPS objecten mogen coaten. Verplaatsbare vormen met een nog onbekende eindlocatie..

Onder de noemer ‘Vluchtige Bouwwerken’ maakt beeldend kunstenaar Robbert van der Horst tijdelijke bouwwerken die de relatie van de gebruiker met het omliggende landschap bevragen. Complex Compound is daarvan een inhoudelijke verdiepingsslag.
Complex Compound is een bouwwerk dat bestaat uit telkens nieuwe composities van verplaatsbare architectonische elementen. Door interactie van de bezoekers kunnen niet alleen nieuwe composities ontstaan maar raken de elementen ook verspreid. Robbert van der Horst positioneert het gebouw als tijdelijk resultaat van sociale interactie en onderzoekt daarmee niet alleen de essentie van het bouwen maar brengt ook zijn omgeving in kaart.

De sierlijk gevormde stukken hebben inmiddels al een hele reis afgelegd . Op evenementen als het ijfestival in Amsterdam en  het Oeral Festival te Terschelling. Op 15 en 16 september liggen de blokken op festival Blije Bietjes in het Plantagepark van Harderwijk.

Wij hebben een zeer fijne samenwerking met Robbert ondervonden.  Hopen wij hem in de nabije toekomst vaker bij te staan bij zijn nogal bijzondere projecten. .  Klik hier voor de foto`s van het project

 

Facebooktwitterlinkedinmail