Isoleren en Coaten Decompressietank

OFFSHORE – Isoleren en coaten van een decompressie tank – In opdracht van een professioneel duikbedrijf hebben wij 2 decompressietanks met een totaal oppervlakte van 75m2, voorzien van circa 5mm polyurea coating.

in de duiksport wordt van decompressie gesproken bij het stijgen uit diep water naar de oppervlakte. De duiker gaat dan van een omgeving met hogere druk naar een omgeving met lagere druk. De decompressie dient langzaam te gebeuren om de tijdens de duik in het lichaam opgenomen gassen de kans te geven geleidelijk uit het lichaam te verdwijnen. Deze decompressietanks worden hier voor ingezet. Door toediening van 100% zuurstof zorgt het ervoor dat er geen extra stikstof meer bij komt in het lichaam waardoor de afvoer ervan versnelt. Het voorkomt zo de zgn. decompressieziekte

De tanks zijn in eerste instantie bekleed met een EPDM schuim waarna wij circa 5mm coating hebben aangebracht. Zo zorgt het EPDM voor een zekere isolatie waarde en maakt onze polyurea hotspray coating het geheel naadloos, 100% waterdicht, slijt, kras en stootvast .

Bekijk hier de foto`s van het project

Facebooktwitterlinkedinmail