Kunststof Coating Vrachtwagen vloer

Vrachtwagenvloer coaten v. Marel Loonwerk

Kunststof Coating Vrachtwagen vloerIn opdracht van v Marel Loonwerk mochten wij 2 vloeren voorzien van een polyurea hotspray coating.

De vrachtwagenvloeren zijn eerst bij Huisman Metaal Conservering  te Maasdijk gestraald en voorzien van een etsende primer. In onze eigen werkplaats is er vervolgens over de gehele vloer 3mm coating aangebracht. Afgewerkt met een extra grove antislip werking. De coating zorgt voor een naadloze, waterdichte bescherming wat roestvorming en/of osmose vele male langer tegengaat dan de traditionele coating systemen. Het is zeer sterk, elastisch, slijt-, kras-, en stootvast en biedt daarnaast een hoge thermisch en chemische bestendigheid. De geluiddempende eigenschappen zorgen ervoor dat het oppervlakte geluid sterk wordt gereduceerd. De vloer voldoet hiermee aan de pieknorm. Verder voldoet deze coating aan de haccp norm welke geldt voor de voedsel en warenindustrie . Een polyurea hotspray van Poly4U is een totaal oplossing voor laadvloeren, laadkleppen, laaddocks, laadbakken en/of laadruimtes.

Deze reinigingsvoertuigen worden ingezet voor teelt, grond en graaf werkzaamheden. Zijvrachtwagenvloer coaten bestrijden bv schimmels, bacteriën en virussen in kassen doormiddel van het zgn Turbofoggen. De door Marel Loonwerk zelf ontwikkelde Turbofogmachine’s kan vanaf het betonpad de ontsmettingsvloeistof gegarandeerd tot in de verste hoeken van de kas worden verneveld.

Bekijk hier de foto`s van het project.

Facebooktwitterlinkedinmail